Linker til sider som forteller om mange av fordelene med våre dyr, vårt dyrehold og kjøttet derfra.
Ingen tvil om at lykkelige dyr gir godt kjøtt!
Norsk nettsted for mat og drikke:
https://www.aperitif.no/artikler/lykkelige-dyr-gir-godt-kjott/170581
Mør biff/kjøtt er svært viktig for at smaksopplevelsen skal bli perfekt!
Forskning om mørhet på kjøtt:
https://nofima.no/nyhet/2015/05/mor-biff-til-middag/
Artikkel om fordelene med kjøtt fra kasterater vs okse:
http://www.vg.no/forbruker/mat-og-drikke/mat/biffen-er-best-uten-baller/a/591182/
Kronikk om det negative fokuset på rødt kjøtt med en riktig framstilling rundt viktigheten av norsk kjøttproduksjon nå og i framtida som forklares også i en global sammenheng:
http://www.nationen.no/kronikk/baerekraftige-gras-og-beiteressurser/
Hjemmesider med grass fed Highland cattle world wide:
Verdens beste biffkjøtt:
https://www.saveur.com/scottish-highland-cattle-worlds-best-beef
https://www.reluctantgourmet.com/move-over-angus-there-is-a-new-cow-in-town/
https://countrysidenetwork.com/daily/livestock/cattle/raising-highland-cattle-beef/
https://earthhaven.ca/scottish-highland-cattle-meat-c41.php
http://www.menshealth.com/nutrition/grass-fed-beef?fullpage=true
http://www.suttonridgefarm.com/
http://www.bairnsley.com/index.htm
http://www.organicgrassfedbeef.com/
Sider om fordelene med Grass fed:
http://www.prgmea.com/9/2012/06/konjugert-linolsyre-fordeler.html
http://www.americangrassfedbeef.com/grass-fed-natural-beef.asp
http://products.mercola.com/organic-grass-fed-beef/