Chefsgaarden.no




 


Linker til sider som forteller om mange av fordelene med våre dyr,  vårt dyrehold og kjøttet derfra.


Ingen tvil om at lykkelige dyr gir godt kjøtt!

Norsk  nettsted for mat og drikke:

https://www.aperitif.no/artikler/lykkelige-dyr-gir-godt-kjott/170581


Mør biff/kjøtt er svært viktig for at smaksopplevelsen skal bli perfekt!

Forskning om mørhet på kjøtt:

https://nofima.no/nyhet/2015/05/mor-biff-til-middag/


Artikkel om fordelene med kjøtt fra kasterater vs okse:


http://www.vg.no/forbruker/mat-og-drikke/mat/biffen-er-best-uten-baller/a/591182/


Kronikk om det negative fokuset på rødt kjøtt med  en riktig framstilling rundt viktigheten av norsk kjøttproduksjon nå og i framtida som forklares også i en global sammenheng:


http://www.nationen.no/kronikk/baerekraftige-gras-og-beiteressurser/


Hjemmesider med grass fed Highland cattle world wide:


Verdens beste biffkjøtt:

https://www.saveur.com/scottish-highland-cattle-worlds-best-beef


https://www.reluctantgourmet.com/move-over-angus-there-is-a-new-cow-in-town/


https://countrysidenetwork.com/daily/livestock/cattle/raising-highland-cattle-beef/


https://earthhaven.ca/scottish-highland-cattle-meat-c41.php



http://www.menshealth.com/nutrition/grass-fed-beef?fullpage=true


http://www.suttonridgefarm.com/


http://www.bairnsley.com/index.htm


http://www.organicgrassfedbeef.com/



Sider om fordelene med Grass fed:


http://fjellgardsmat.no/perch/resources/bytt-ut-fiskemiddagen-med-god-biff-og-god-samvittighet-norsk-landbruksrdgiving.pdf


http://www.aftenposten.no/okonomi/Na-kan-du-snart-fa-kjott-fra-kuer-som-nesten-bare-har-spist-gress-133589b.html


http://www.prgmea.com/9/2012/06/konjugert-linolsyre-fordeler.html



http://www.americangrassfedbeef.com/grass-fed-natural-beef.asp


http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/03/23/conjugated-linoleic-acid-from-grass-fed-beef.aspx


http://products.mercola.com/organic-grass-fed-beef/